Postanite DDV specialist!

Strokovni portal DDV asistenca je specializiran za področje davka na dodano vrednost. Na enem mestu vam nudi vse informacije, ki jih potrebujete za pravilno poslovanje v Sloveniji ali tujini na področju DDV zakonodaje. DDV asistenca je vaš pomočnik, ki vas vedno pripelje do praktične rešitve še tako kompleksnega problema. 

Podrobne informacije

NIKJER NE BOSTE NAŠLI TOLIKO INFORMACIJ O DDV

 • komentar slovenske DDV zakonodaje (ZDDV-1 in PZDDV)
 • odgovori strokovnjakov na vprašanja iz prakse
 • zbirka aktualnih pojasnil FURS in zbirka aktualnih sodb Sodišča EU
 • Incoterms klavzule
 • čistopisi pravnih predpisov z označenimi spremembami
 • novice o spremembah zakonodaje
Podrobne informacije
image01

Hitro do preverjene rešitve ddv problema

 • servis "vaše vprašanje - pisni odgovor strokovnjaka"
 • telefonsko svetovanje
 • on-line klepetalnice s strokovnjakom
 • spletni seminarji v živo
 • obveščanje po e-pošti o novostih v zakonodaji
 • servis posodabljanja vsebin ob spremembah
Podrobne informacije
image01

O produktu


Če želite več izvedeti o strokovnem portalu DDV asistenca, potem izberite katero izmed spodnjih povezav, kjer boste našli podrobnosti o posameznih sklopih portala. 

 • DDV asistenca

  DDV asistenca je strokovni portal, specializiran za področje davka na dodano vrednost. Na enem mestu vsebuje vse informacije, ki jih potrebujete pri prepoznavanju DDV implikacij v različnih situacijah.

  S pomočjo komentarja pravil DDV zakonodaje, številnih primerov iz prakse, pripomočkov za pravilen obračun DDV in posebnih interaktivnih storitev (pisno in telefonsko svetovanje, on-line klepetalnice, spletni seminarji) vam omogoča pravilno rešitev vsakega DDV problema.

 • Vsebina

  DDV asistenca je strokovni portal, ki na enem mestu združuje vse informacije, ki jih potrebujete za pravilen obračun DDV v vsaki situaciji. Vsebuje komentar DDV zakonodaje z napotili na ustrezno pravno podlago slovenske in EU zakonodaje (ZDDV-1, PZDDV, Izvedbena uredba, Direktiva o DDV).

  Zbirko strokovnih člankov, ki vas obveščajo o spremembah zakonodaje in izvajanju le-teh v praksi dopolnjuje zbirka vseh aktualnih pojasnil FURS, ki jih morate v posameznih primerih poznati in upoštevati ter zbirko sodne prakse Sodišča Evropske unije, ki je za vas zavezujoča. 

  Na voljo so vam tudi odgovori na vprašanja bralcev s področja DDV pri poslovanju s Slovenijo, EU ali tretjimi državami, prečiščeni pravni predpisi z označenimi spremembami, v naročnino pa je vključen tudi brezplačen servis posodabljanja strokovnih vsebin v skladu s spremembami zakonodaje. 

  O spremembah zakonodaje, ki vplivajo na DDV implikacije, ste obveščeni po elektronski pošti. Strokovne vsebine pripravljajo preverjeni slovenski strokovnjaki, usklajene so z aktualnim stanjem zakonodaje.

 • Funkcije

  Napredni filtri iskanja na strokovnem portalu vam omogočajo, da hitreje dostopate do želenih informacij glede na naslednje kriterije:

  TEMA

  Strokovne vsebine so razdeljene v naslednje kategorije: 

  TIP DOKUMENTA

  Vsebine, objavljene na strokovnem portalu DDV asistenca, so razvrščene v različne tipe dokumentov. Izbirate lahko med naslednjimi: 

  GARANCIJA

  Informacije, objavljene na portalu DDV asistenca so usklajene s stanjem zakonodaje. Kolektiv preverjenih slovenskih strokovnjakov skrbi za posodabljanje informacij v skladu z novostmi in spremembami v zakonodaji. Informacije, usklajene s stanjem zakonodaje, so označene z logotipom .

 • Storitve
  • On-line klepetalnice z možnostjo zastavljanja vprašanj

  V rubriki KLEPETALNICA v razpisanem terminu poteka on-line klepetalnica z DDV strokovnjakom na določeno temo. V času trajanja klepetalnice lahko strokovnjaku zastavite neomejeno število vprašanj v povezavi z razpisano tematiko. Strokovnjak bo na vaša vprašanja odgovoril. Na tem mestu bodo dostopna do konca dneva, naslednji dan pa bodo objavljena na portalu www.ddvasistenca.si v tipu dokumenta on-line klepetalnica. 

  Za sodelovanje v on-line klepetalnici je potrebna predhodnja prijava z uporabniškim imenom in geslom. Število prostih mest ni omejeno.

  • On-line seminarji v živo z možnostjo interakcije s predavateljem

  Na portalu v razpisanem terminu poteka on-line seminar v živo. Predavatelj v eno uro trajajočem on-line seminarju obravnava razpisano tematiko in predstavi praktične primere. V primeru nejasnosti ali dodatnih vprašanj mu lahko zastavite vprašanje, na katerega odgovori takoj ali ob koncu on-line seminarja v živo.

  On-line seminar v živo poteka v točno določenem terminu in se je nanj obvezno potrebno prijaviti. Število prostih mest je 38.

  Zbirka preteklih on-line seminarjev se nahaja v rubriki VIDEO, ki je dostopna naročnikom modula profi plus. Vsak video seminar ima pripadajoče strokovno gradivo v pdf, ki ga lahko natisnete ali shranite na računalnik.

  • Servis vaše vprašanje - pisni odgovor strokovnjaka

  Naročnikom portala nudimo brezplačni individualni odgovor strokovnjaka na konkretno vprašanje. Odgovor strokovnjaka prejmete po elektronski pošti.

  Število vprašanj je omejeno in je odvisno od posameznega modula. Naročniki lahko strokovnjaku zastavijo vprašanje v rubriki MOJE VPRAŠANJE.

  • Telefonsko svetovanje

  Naročnikom portala DDV asistenca nudimo možnost ugodnega telefonskega svetovanja.
  1 termin = 30 EUR + DDV. Naročniki paketa DDV asistenca Premium imajo v letni naročnini vključena 2 termina brezplačno.

 • Mnenja naročnikov

  "DDV asistenca, ki jo uporabljam, mi je v veliko pomoč pri delu. Največkrat grem iskat odgovore na že zastavljena vprašanja, pa tudi strokovni sodelavci v primeru novega problema hitro odgovorijo oziroma pojasnijo dileme."
  (Marjana Novak s.p.)

  "Sem koristnik portala DDV asistenca. Ko  sem bila zaposlena v gradbeni firmi, je bilo vedno veliko vprašanj v zvezi z DDV. Vsako posebnost v zvezi z DDV mi je bilo v veselje raziskovati. Okoliščine pa so me prinesle v družbo, kjer pa ni veliko posebnosti v zvezi z DDV, zato odkrito priznam, da asistence nisem veliko koristila. Vsekakor pa je to zelo dobra stvar za tiste, ki to veliko potrebujejo ter tudi za nas, ki občasno naletimo na problem in pogledamo. DDV asistenca mi je bila takoj všeč, zato tudi nisem oklevala z naročilom, predvsem pa ne želim izgubiti stika z Zakonom o DDV. Najbolj všeč so mi že same novice o DDV asistenci, ki prihajajo na mail, saj takoj vidim novosti."
  (Darinka Golob, Era Good d.o.o.)

  "Klepetalnica na portalu DDV asistenca je praktična, še posebej sedaj, ko ni več samo področno usmerjena, temveč pokriva vse dileme, povezane z DDV. Vse pohvale gospe Aleksandri Heinzer."
  (Lesjak Tončka, CERTERA d.o.o.)

Kateri modul izbrati?

Pregled modulov


* Cena je v EUR in ne vključuje DDV ter stroškov manipulacije.

Nas želite kontaktirati?


Input:

Zanima me:

Prosimo, izpolnite naslednji obrazec, da vas lahko v najkrajšem možnem času kontaktiramo.

Naročnina
Brezplačno testiranje
Napišite svoje vprašanje
Vaši podatki