Danes je 7.2.2023

Naročilnica - Spletni seminar
Video svetovalna ura (DDV dileme)

Informacije o on-line seminarju:

Termin: 21. 02. 2023

Čas: 10.00

Število razpoložljivih mest: 10

Cena: 89,00 EUR + DDV

Vsebina:

Izmenjavanje informacij je v pogovorni obliki lažje in bolj učinkovito, zato je tudi odgovor strokovnjakinje najbolj zanesljiv, uporaben in individualen. S tem v mislih smo se odločili klepetalnico pripraviti v obliki video svetovalne ure.

Torej, pripravite svoja vprašanja, oglasite se z mikrofonom in zastavite vprašanje. Zastavite ga lahko tudi v pisni obliki. Strokovnjakinja bo nemudoma ustno odgovorila na vaše vprašanje in rešila vašo DDV dilemo.


Predavatelji:

Mag. Aleksandra Heinzer je davčna svetovalka z licenco Davčno svetovalne zbornice Slovenije in predstavnica evropskega združenja davčnih svetovalcev CFE v VAT expert group, ki deluje pod okriljem Evropske komisije, za obdobje 2022-2025. Od leta 2018 je tudi zastopnica CFE v skupini VAT forum pri Evropski komisiji. V tesnem sodelovanju z založbo Verlag Dashöfer se je skozi dolgoletno delo specializirala za področje DDV. Zaposlena je v družbi Pakta svetovanje, d.o.o. in svojim strankam pomaga reševati DDV probleme. Je avtorica številnih člankov in prispevkov, soavtorica DDV priročnika, dnevno pa odgovarja tudi na pisna vprašanja naročnikov produktov založbe Verlag Dashöfer. Posebno pozornost posveča predajanju znanja s področja DDV zvestim udeležencem njenih rednih seminarjev in tečajev.

Naroči