Danes je 20.4.2024

STROKOVNA ON-LINE KLEPETALNICA

Dobrodošli v strokovni spletni klepetalnici portala www.ddvasistenca.si. Pogovor v strokovni on-line klepetalnici že poteka. Vaše vprašanje lahko napišete v za to namenjen prostor v pogovorni coni. Strokovnjak bo odgovoril na vsa vprašanja, ki so bila zastavljena v času poteka strokovne on-line klepetalnice. Hitrost podanega odgovora na vprašanje je odvisna od zahtevnosti vprašanja.

Če ste v "Uporabniški račun" prijavljeni z vašim uporabniškim imenom in geslom, lahko v strokovni on-line klepetalnici vidite svoje ime. Če s tem imenom ne želite zastaviti vprašanja, lahko slednjega zastavite anonimno ali izberete vzdevek.

Video svetovalna ura DDV dileme 4/2024

Naslednja izvedba klepetalnice bo potekala v obliki video svetovalne ure. Povezavo do udeležbe boste po prijavi prejeli na elektronski naslov.

Mag. Aleksandra Heinzer je mednarodno uveljavljena davčna svetovalka z licenco Davčno svetovalne zbornice Slovenije in predstavnica te zbornice v evropskem združenju davčnih svetovalcev CFE (Confédération Fiscale Européenne). Od leta 2018 do 2022 je bila zastopnica CFE v skupini VAT forum pri Evropski komisiji, trenutno pa isto organizacijo zastopa v skupini VAT expert group, ki prav tako deluje pod okriljem Evropske komisije. V tesnem sodelovanju z založbo Verlag Dashofer se je skozi dolgoletno delo specializirala za področje DDV. Zaposlena je v družbi Pakta svetovanje d.o.o. in svojim strankam pomaga reševati DDV dileme. Kot zunanja sodelavka svetuje največjim mednarodnim svetovalnim družbam, je avtorica številnih člankov in prispevkov, soavtorica DDV priročnika, dnevno pa odgovarja tudi na pisna vprašanja naročnikov produktov založbe Verlag Dashofer. Posebno pozornost posveča predajanju znanja s področja DDV zvestim udeležencem njenih rednih seminarjev in tečajev, ki jih organizira ta založba. Kot strokovna predavateljica s področja DDV sodeluje tudi s Slovenskim inštitutom za revizijo, hrvaško zbornico davčnih svetovalcev, srbskim združenjem davčnih svetovalcev in številnimi mednarodnimi organizatorji DDV izobraževanj.

Oprostite, vaš trenutni naročniški paket vam ne omogoča sodelovanja v tej klepetalnici.
Avtorica

Mag. Aleksandra Heinzer je mednarodno uveljavljena davčna svetovalka z licenco Davčno svetovalne zbornice Slovenije in predstavnica te zbornice v evropskem združenju davčnih svetovalcev CFE (Confédération Fiscale Européenne). Od leta 2018 do 2022 je bila zastopnica CFE v skupini VAT forum pri Evropski komisiji, trenutno pa isto organizacijo zastopa v skupini VAT expert group, ki prav tako deluje pod okriljem Evropske komisije. V tesnem sodelovanju z založbo Verlag Dashofer se je skozi dolgoletno delo specializirala za področje DDV. Zaposlena je v družbi Pakta svetovanje d.o.o. in svojim strankam pomaga reševati DDV dileme. Kot zunanja sodelavka svetuje največjim mednarodnim svetovalnim družbam, je avtorica številnih člankov in prispevkov, soavtorica DDV priročnika, dnevno pa odgovarja tudi na pisna vprašanja naročnikov produktov založbe Verlag Dashofer. Posebno pozornost posveča predajanju znanja s področja DDV zvestim udeležencem njenih rednih seminarjev in tečajev, ki jih organizira ta založba. Kot strokovna predavateljica s področja DDV sodeluje tudi s Slovenskim inštitutom za revizijo, hrvaško zbornico davčnih svetovalcev, srbskim združenjem davčnih svetovalcev in številnimi mednarodnimi organizatorji DDV izobraževanj.

Koledar poročanja
April 2024
PonTorSreČetPetSoNe
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
 
KOMENTAR DDV ZAKONODAJE
Praktične informacije
Menjalniški tečaj 18.4.2024
1 EUR1,07 USD (+0,01)
1 EUR0 HRK (0)
1 EUR0,86 GBP (+0,01)
1 EUR4,33 PLN (-0,02)
1 EUR25,25 CZK (+0,03)
Druge valute

mesec

mesečni TOM

letni TOM

avgust 2020

0,0%

0,0%

Preberite več

Povračila stroškov
Dnevnice Davčna uredba - Slovenija
Odsotnost nad 12 - 24 ur. 27,81 EUR
Odsotnost nad 8 - 12 ur. 13,88 EUR
Odsotnost nad 6 - 8 ur. 9,69 EUR
več