Danes je 25.6.2024

Naročilnica - Spletni seminar
Video svetovalna ura (DDV dileme)

Informacije o on-line seminarju:

Termin: 20. 10. 2023

Čas: 10.00 - 11.00

Število razpoložljivih mest: 10

Cena: 89,00 EUR + DDV

Vsebina:

Izmenjavanje informacij je v pogovorni obliki lažje in bolj učinkovito, zato je tudi odgovor strokovnjakinje najbolj zanesljiv, uporaben in individualen. S tem v mislih smo se odločili klepetalnico pripraviti v obliki video svetovalne ure.

Torej, pripravite svoja vprašanja, oglasite se z mikrofonom in zastavite vprašanje. Zastavite ga lahko tudi v pisni obliki. Strokovnjakinja bo nemudoma ustno odgovorila na vaše vprašanje in rešila vašo DDV dilemo.


Predavatelji:

Mag. Aleksandra Heinzer je mednarodno uveljavljena davčna svetovalka z licenco Davčno svetovalne zbornice Slovenije in predstavnica te zbornice v evropskem združenju davčnih svetovalcev CFE (Confédération Fiscale Européenne). Od leta 2018 do 2022 je bila zastopnica CFE v skupini VAT forum pri Evropski komisiji, trenutno pa isto organizacijo zastopa v skupini VAT expert group, ki prav tako deluje pod okriljem Evropske komisije. V tesnem sodelovanju z založbo Verlag Dashofer se je skozi dolgoletno delo specializirala za področje DDV. Zaposlena je v družbi Pakta svetovanje d.o.o. in svojim strankam pomaga reševati DDV dileme. Kot zunanja sodelavka svetuje največjim mednarodnim svetovalnim družbam, je avtorica številnih člankov in prispevkov, soavtorica DDV priročnika, dnevno pa odgovarja tudi na pisna vprašanja naročnikov produktov založbe Verlag Dashofer. Posebno pozornost posveča predajanju znanja s področja DDV zvestim udeležencem njenih rednih seminarjev in tečajev, ki jih organizira ta založba. Kot strokovna predavateljica s področja DDV sodeluje tudi s Slovenskim inštitutom za revizijo, hrvaško zbornico davčnih svetovalcev, srbskim združenjem davčnih svetovalcev in številnimi mednarodnimi organizatorji DDV izobraževanj.