Danes je 26.5.2024

Naročilnica - Spletni seminar
Video svetovalna ura (DDV dileme)

Informacije o on-line seminarju:

Termin: 11. 06. 2024

Čas: 10.00 - 11.00

Število razpoložljivih mest: 10

Cena: 89,00 EUR + DDV

Vsebina:

Spoštovani,

dne 11. 6. 2024 bo med 10. in 11. uro na portalu DDV asistenca potekala video svetovalna ura, ki omogoča izmenjavo informacij s strokovnjakinjo preko videa.

Pred video svetovalno uro si pripravite vprašanja → vmes jih zastavite z mikrofonom ali jih zapišite v klepet → strokovnjakinja bo svoj odgovor na vašo dilemo podala nemudoma.

Odgovore na vaša vprašanja bo podala mag. Aleksandra Heinzer.

Na video svetovalno uro se je potrebno prijaviti, to storite TUKAJ >>. Pred prijavo se ne pozabite v portal vpisati s svojimi uporabniškimi podatki, v nasprotnem primeru bo oddana plačljiva prijava.

Vabljeni!

Uredništvo


Predavatelji:

Mag. Aleksandra Heinzer je mednarodno uveljavljena davčna svetovalka z licenco Davčno svetovalne zbornice Slovenije in predstavnica te zbornice v evropskem združenju davčnih svetovalcev CFE (Confédération Fiscale Européenne). Od leta 2018 do 2022 je bila zastopnica CFE v skupini VAT forum pri Evropski komisiji, trenutno pa isto organizacijo zastopa v skupini VAT expert group, ki prav tako deluje pod okriljem Evropske komisije. V tesnem sodelovanju z založbo Verlag Dashofer se je skozi dolgoletno delo specializirala za področje DDV. Zaposlena je v družbi Pakta svetovanje d.o.o. in svojim strankam pomaga reševati DDV dileme. Kot zunanja sodelavka svetuje največjim mednarodnim svetovalnim družbam, je avtorica številnih člankov in prispevkov, soavtorica DDV priročnika, dnevno pa odgovarja tudi na pisna vprašanja naročnikov produktov založbe Verlag Dashofer. Posebno pozornost posveča predajanju znanja s področja DDV zvestim udeležencem njenih rednih seminarjev in tečajev, ki jih organizira ta založba. Kot strokovna predavateljica s področja DDV sodeluje tudi s Slovenskim inštitutom za revizijo, hrvaško zbornico davčnih svetovalcev, srbskim združenjem davčnih svetovalcev in številnimi mednarodnimi organizatorji DDV izobraževanj.

Naroči